Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1.Kaland

2009.07.23

Hello, nos nem is rabolnám az idelyüket,vágjunk a dolgok közepébe. Jerry James vagyok 33 éves nőtlen főórvos és nőgyógyász, Louisiana állam egyik legképzettebb és egyben legjobb orvosa. A SookStack Kórházban dolgozom,melynek kiemelkedő tagja vagyok. A családom Svédországban él. Anyám, Roberta, háziorvos, Apám, George fogorvos. Van egy öcsém,és egy húgom. Öcsém,Jason ügyvéd Svédországban, a húgom, Kate rendőr.Egyébként Katenek van egy férje Terrynek hívják,és szintén rendőr.Kate kb 3 hónap múlva ad életet egy kislánynak,akit ha jól tudom, Prischillának fognak hívni. Elég a családomból. New Iberianban lakok, a Sookstack Kórház, pedig tőlem Délre 20 km-re fekszik Bon Temps (Bejtsd: Bonton). A kórház Sookie Stackhouse nevét viseli,aki egy telepatikus képeségekkel rendelkező doktornő volt a 21. század elején.

Mit is mondhatnék még magamról. Van egy Fred nevű golden retriverem. Haza a családomhoz ritkán járok, kb minden karácsonykor, de de nem hiányzik a meleg után a hideg, hazafelé pedig a hideg után a meleg. Bocsássanak meg de azthiszem felkell mennem a 22-es terembe, megnézni Miss Caughfieldet.

Ez állt róla a jelentésben:

"Lyvia Caughfield: 22 éves, autóbaleset. New Orleansban a megszokott módon hajtott, amikor az előtte lévő autó elé behajtott egy csuklós busz, az előtte lévő sofőr Mr McCaineyt is lefékezett,majd Lyvia is. Leo McCaineyt orrtöréssel szállították be a körlet legjobb kórházába,Lyvia sérülései nagyok voltak (Combnyaktörés,jobb alkar csont-törés)de már javul az állapota."

Mr McCainey...Leo?! Dehát ő a szomszédom!

- Nekem meg a postásom - rikoltozott az egyik ápolónő.

Mindenki Leo ágya köré gyült.

- Na hess innen már,maguk dolgozzanak,én is azt csinálom! ..Leo..Öreg cimbim, jól vagy? -Kicsit fáj az orrom - helyeselt Leo,közben bólogatott.

-Ne aggódj,hamarosan rendbe jössz! Igérem.

Jerry kimegy a kórteremből, vissza le az elsőemeleti irodájába.

Ezek az autóbalesetek,meg hogy ezek a sofőrök nem tudnak vigyázni, egyszerűen felháborító.

-Miért mérgelődsz drága Jerry? Úgyse tudsz tenni ellene - Mondta nyugodt hangon Casandra, Jerry titkárnője,és betegsegédje.

-Drága Jerry tiszta ideg,ezektől a barmoktól - Üvöltött Jerry Casandrára.

-Jójó, befogtam,és pakolok tovább igérem. Közben Jerry gondolatai egész másfelé kavarodtak el. "Jerry te balfék, hogy lehetsz ilyen szerencsétlen, otthagyod a bajban a legjobb haverodat Leot? Aki annyiszor szerzett nekem örömet, vagy ha épp arról volt szó pénzt adott,és nem kérte vissza, nem egyszer nőket is szerzett nekem, bár nem voltak minőségi szűzlányok,de legalább ingyen volt. Valahogy jóvá kéne tennem de hogyan?"

- A Goldaricintet hol szoktuk tárolni doki? - Kérdezte Casandra,akitz mégcsak Jerry válaszra sem méltetott,annyira elmerült a gondolataiban.

-Jaj ne aggódjon,már megis találtam. Eközben Casandra gondolatai is elkalandoztak,de csak egy kicsit. "Miért ilyen elutasító velem ez a Jerry? Olyan szexi,szivesen megismerném közelebbről, sőt még bármikor ágyba is bújnék vele, és minőségi teljesítményt nyujtanék. Ugyse menne bele,végülis én csak egy 'ápolónő' lennék a sokközül. Sőt még a felesége is szivesen lennék egy ilyen jóképű úriembernek mint amilyen Jerry. Missis Casandra James. Hűű de jól hangzik!"

-Casandra felkell mennem a 22-esbe, addig tartanád a frontot, ha valaki hív?

-Mimi? Ja igen, természetesen.-hebegte Casandra aki totál elmerűlt a perverz és szexi gondolatmenetében.

"Megvan -gondolta Casandra. Mire lejön,átveszem azt az ápolónős cuccot,ami szorítja a melleimet, hátba beindul tőle egy kicsit a doki"

Ekközben Jerry felment Leohoz, odaüllt az ágya mellé, és megkérdezte mire van szüksége. Leo annyit kért, hogy maradjon meg neki ő az orvosának, és napi 1× nézzen be hozzá. Persze Jerry jóember lévén tarjotta a szavát. Majd irányt vett lefelé az 5-ös terembe, ahhol Casandra tárt lábbak várta az iróasztalon, pontosan abban a fehér nővérkés cuccban. Casandra, mit képzel maga mit csinál? Azt hiszi, otthon van és a barátjával szerepjátékosat játszanak?!Hát téved!Száljon le most azonnal az asztalomról! - Üvöltötte Jerry, de Casandra csak nem volt hajlandó leszálni az asztalról, sőt, hívogatta Jerryt, és ő elindult közelebb hozzá. Mit akar maga most evel Casandra? Lazítson egy kicsit, ugy fáj mindenem, maga meg olyan helyes, szeretkezzen velem az asztalon kérem. -kérlelte Casandra. NEM!HALADÉKTALANUL ELUTASÍTOM KÉRELMÉT EZ EGY INTÉZMÉNY NEM JÁTSZÓTÉR! és ha így folytatja kifogom rúgni!

-Igenis,értettem-szipogta Casandra és kiment a személyzetihelyre átöltözni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.