Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2.Kaland

2009.07.23

Casandra átöltözés közben próbálta feldolgozni a történteket, és bíztatta magát, hogy ugyis megtudja oldani, ha Jerryt nem olyan egyerű megfűzni.. Eközben én végig gondolkoztam, hogy lehet,mégse kellett volna legjobb és legszebb segédemmel üvöltöznnöm. Mikor Casandra kijött a személyzeti öltözőből én pont az ingemet gomboltam össze, és készülődtem,hogy elérjem a fél 7-es vonatot, ami hazavisz.

- Haza vigyelek kocsival ? - kérdezte Cassandra.

- Hű az télleg remek lenne, és bocsánatot szeretnék kérni,hogy üvöltöttem veled Casandra, nem gondoltam komolyan - motyogtam. Néha tudod elgondolkozom, hogy tényleg ennyire jóképű vagyok-e? Tudod elég sokszor fordult már elő, hogy az alkalmazotjaim, ezt eljátszották velem. Volt egy Kitty nevű szőke alacsony királylány szemű nő, másfél éve rúgták ki,mert kiderült, hogy ugyanez történt, persze nem mentem bele, de az Igazgató asszony, pont akkor nyitott be,amikor Kitty elkezdtett sztriptízelni. - meséltem Casandrának a hazafelé úton.

- Jajj ne Casandrázz már állandóan, hívj nyugodtan Cassynek(Készi)vagy Sandrának. - mondta Casandra,abban remélkedve,hogy végre nem a teljes nevén fogom szólítani őt.

- Oké, Cassy, tetszik ez a név,kitől kaptad? - érdeklődtem. - Anyukám szólított így amig kissebb voltam, nagyon szerettem,ha anyu becézgetett. Egyedüli gyerek voltam, szüleim elváltak amikor 5 éves voltam onnantól anyu nevelt fel, de anyu meghalt 8 éve. Most 2056-ot írunk, én most vagyok 25, 2031-ben születtem, anyu pedig meghalt amikor 17 voltam. A maradék 1 évet, apu családjánál töltöttem, aztán neki álltam dolgozni, magam finanszíroztam az egyetemet. Utáltam az apuéknál töltött egy évet. Folyton veszekedtek, engem pedig apu 2 fia és 1 lánya nagyon utáltak, a lánnyal, Lilyvel hasonlóan érzünk,de a fiúk folyton fellöktek, kajával dobáltak, vizipisztollyal locsoltak,belelöktek a 2 méter mély medencéjükbe, és még sorolhatnám. Arról nem is beszélve, hogy nem tudok úszni. - emlékezett vissza Cassy.

- Nem szándékosan, de elmosolyodtam a történetén. Majd hozzá tettem: Részvétem a mamád miatt Cassy.

- Köszi Jerry. Igazán télleg te vagy a legaranyosabb pasi akit valaha ismertem - Szabadkozott Cassy. Ekkor megérkeztünk a házunk elé, a Juharfa út 8 elé.

- Köszönöm,hogy hazahoztál, vigyázz magadra, holnap találkozunk - mondtam Cassynek. Ő intett majd elhajtott. Hazamentem és Fred egyből a nyakamba ugrott, adott egy pacsit, beengedtem a házba adtam neki enni és inni. Majd benyultam a hűtőbe és kivettem egy sört. Leültem,megnéztem a hiradtót, majd lezuhanyoztam és lefeküdtem aludni. HAJNALI 3.22: A Kórházból hívtak:

Leohoz bekell mennem. Felültem a biciklimre, és elindultam Bon Tamps felé.

10 perc múlva: SookStack Kórház. Lifttel fel a 2-ra.:

- Leo jól vagy? Itt vagyok mibaj? - kérdeztem Leotól, de nem választolt. Leo örökre lehunyta a szemét. Egy ujjabb áldozata a New Orleansi baleseteknek. Egy ujjabb áldozata - ismételgettem.

- Erősnek kell maradnod Jerry,kérlek ne sírj,szólalt meg egy női hang mellettem. Cassy volt az.

- Ő volt a legjobb haverom-motyogtam Cassynek.

- Igen, tudom, már mesélted. Akármilyen hihetetlen, a mellette fekvő lány, Lyvia Caughfield anyukám oldaláról a második unokatestvérem. Én is féltem őt, ha őt elveszítem, egyedül maradok a világba. Szeretnék végre én is boldog lenni, de így hogy a szeretteimmel mindig történik valami, így nem megy. Apu is haldoklik, 44 éves volt,amikor én születtem. Jövőre 70 éves. Lyvia az egyetlen támaszom. - Meséltem Cassy szomorúan. - Elhiszem, nekem Leo volt a családom,olyan mintha az öcsém lett volna - mondtam szomorúan, és akaratom ellenére is előbújt egy könnycsepp a szemem sarkából.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.