Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


6.Kaland

2009.07.23

Titok maradt, hogy mit tett az öcsém, ahogy mindenki előtt az is, hogy Cassy nálam aludt. Be kell, ismerjek egy csúnya dolgot. Felnőtt létemre, amikor Cassy elment zuhanyozni, kilestem a kulcslyukon keresztül őt. Gyönyörű teste volt, sovány, sehol egy tetoválás vagy egy piercing. Látványa olyan élményt nyújtott, amit sajnos elég nehézvolt utána lepleznem. Úgy tettem, mintha semmi sem történt volna. Mikor Cassy kijött a fürdőszobából, avval lepleztem a dolgot, hogy azt mondtam neki, átmegyek a másik szobába felhúzni neki egy ágyneműt. Addig Cassy kiült a nappalimba és TV-t nézett. Az a kis hálóruha, ami rajta volt, még inkább felkeltette a bennem szunnyadozó vágyakat. Amíg Cassy nézte a híradót, elmentem gyorsan fürdeni sejtelmem sem volt, hogy Cassy mire készül. Ugyanazt csinálta, mint én. Kilesett miközben fürödtem. Ezt csak onnan tudom, hogy lefényképezett a digitális fényképezőgépemmel a kulcslyukon át, és hozzá kötötte a TV-mhez. Aztán bevonult a szobájába. Amikor kijöttem, és megláttam nagyon ideges voltam. Cassy meg rajtam röhögött a másik szobában.

- Ez nem volt vicces, Cicababa! – Üvöltöttem át neki a nappaliból. Ő pedig visszaüvöltött nekem:

- Szerintem nagyon is vicces volt, látnod kellett volna milyen fejet, vágtál, mikor megláttad magad egy törölközővel a TV képernyődön – Vigyorgott Cassy.

- Ezt nem felejtem el, megígérem. – Kiabáltam át neki. Kikapcsoltam a TV-t és nyugovóra tértünk. Sok dolgunk lesz még holnap.

Az igazak álmát aludtam, amikor hajnali negyed 2-kor, megállt az ágyam fölött valaki és kis cica nyávogásához hasonló hangom megszólalt:

- Jerry! Nagyon fázom, hideg az a takaró, bebújhatnék, melléd vagy kaphatnék egy plédet? – nyöszörgött a hang. Felhúztam a takarót és beengedtem magam mellé az édes hangot.

- Te vagy az Cassy? – Kérdeztem méltatlankodva, de a hang nem válaszolt. Vártam, amíg elül nyugodtan alszik, és utána én is aludhatok nyugodtan, gondoltam magamban. De addig fészkelődött, amíg a vágy bennem nem tudott elülni. Formás fenekét hozzá nyomta a nemi szervemnek, amitől az elkezdett duzzadni. Nem bírtam ellenállni neki, 3 és fél éve nem voltam nővel. És ha jól gondoltam ez volt Cassynek a célja. Szóval magam felé fordítottam és ő pedig megcsókolt, és az egy-egy pici csók egy nagy egész lett, egy hosszú csókolózás, amit egy forró szeretkezés követett. Mindketten kimerültünk, és nem akartunk másnap reggel felkelni, de muszáj volt a rendőrségre is elmenni, és Leo összes ismerősét is fel kellett hívnunk, hogy kedden délelőtt 10-kor a Szent Antal temetőbe helyezik őt örök nyugalomra. Cassy elérte, amit akart, ez után azon problémázott, hogy csak állni és járni tudott. Leülni például egyáltalán nem. Szerintem még csak önkielégítést sem végzett mióta a vőlegénye meghalt. Sőt mióta én szakítottam Ginnyvel, azóta én se. Még csak egyetlen pornó filmet sem néztem meg. Reggel fél 10-kor keltett az édes hang. Kinyitottam a szemem, és Cassy volt az. Hozott nekem reggelit. Egy tálcán volt egy tányér, amiben toast volt, egy bögre meggyes tea, ami a kedvencem.

- Jó reggelt nyuszikám – szólt édes hangján Cassy.

- Nyuszi? Én? Én nyuszi? – Idegeskedtem.

- Jó akkor… Szexi Hercegem – nyögte ki végül a helyes megoldást.

- Ez már jobban hangzik – kötözködtem – Egyébként neked is jó reggel Királylány. Hadd kérdezzek valamit! Tényleg fáztál az éjjel? Vagy csak azért jöttél át, hogy… érted…

- Tényleg fáztam. De utána már nem. – Mondta Cassy.

- Tudod, nem is csodálom. Fantasztikus vagy, mondták már? – kérdeztem tőle kissé elpirulva, miközben a meggyes teát ittam.

- Nem. Még soha, vagyis, de. Te most. – mosolygott, ragyogott a szeme. – na megyek, felöltözöm – mondta végül, és elindult a fürdőszoba irányába.

Pár perc múlva egy csinos és szexi ruhába lépett elő a fürdőszobából.

- Mehetsz te is Édes. – mondta végül. Ekkor magamra kaptam egy bokszer alsót, benyúltam a szekrényembe, kivettem néhány idei divatot, meghazudtoló zakót, inget, és nadrágot. Amikor kijöttem a fürdőszobából megállt elém átölelt és a fülembe súgott valamit, amit nem értettem. Majd visszakérdeztem:

- Mit mondtál Édes? Nem értettem, bocsánat. Ismételdd, meg újra kérlek.

- Ma van a 26. születésnapom. – Ismételte meg újra.

- Boldog Születésnapot Cassy! Este elviszlek vacsorázni. – Ígértem meg neki. De most pattanjunk el a New Iberiani rendőrőrsre, és jelentsük be ezt a félkegyelműt. Szerintem, a kocsit is lopta, ismertem be Cassynek. Jó, akkor pattanj be, most én vezetek, mondtam, Cassy beült oda, ahol én szoktam ülni, és padlógázzal elhajtottunk a rendőrségre.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.